Szeptember 15-től újraindul a CinemaEnglish szezon!

Jelszavunk: 2x2=5! Négyalkalmas tanfolyamainkon felül még egy plusz alkalmat is beiktatunk, ráadásul díjmentesen!

Tanfolyamaink:
 

  • Best of Tarantino – a legendás párbeszédek eredetiben
  • Best of Woody Allen – a new yorki rendező legjobb jelenetei
  • Forrest Gump – kultuszfilm kulturális és történelmi utalásokkal, színes nyelvi fordulatokkal
  • Office Space – avagy „Hivatali patkányok” – vígjáték „irodai angol” nyelven
  • Sex and the City – tanulj „Szinglish”-ül!

Négyet fizet, ötöt kap! 5x2 órás tanfolyamok, 5 héten keresztül, kis létszámú csoportokkal, ára: 13.500 Ft/fő. Az órák hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön indulnak, este 18:00 órai kezdettel.

Baráti kedvezmény: 20%! Négy fő feletti baráti társaságok 20% kedvezményt kapnak, vagyis az 5 alkalom ára fejenként 10.800 Ft!

’Bring your own film’ – Írja meg nekünk, hogy milyen filmet szerete feldolgozni, és 1 hónapon belül meghirdetjük a kedvenc filmjén alapuló tanfolyamot.

Jelezze, hogy mikor alkalmas Önnek a tanfolyam kezdete, hogy az Ön számára legmegfelelőbb időpontra szervezhessük őket!
 

Új tanfolyamok

2010-es tanfolyamainkról bővebb információt itt talál.

Induló tanfolyamok

GODFATHER (Keresztapa) kedvelők! Január 20-tól folyamatosan indulnak tanfolyamaink Best of Godfather néven! Jelentkezés az általános tanfolyamoknál!

Mi az a CinemaEnglish®?

A CinemaEnglish® a Hungarolingua nyelviskola saját, védett programja.

A nyelviskola élen jár az élménypedagógiai módszerekre épülő nyelvoktatás területén Magyarországon.

Diákjainkat tudományos tapasztalaton alapuló, mégis jó hangulatú órák teszik sikeressé a kommunikációban.

A módszerről

Nézett már angol nyelvű filmet angol felirattal? Konkrét szituációban hallja és látja a történéseket, majd a kiscsoportos foglalkozásokon interaktív szituációs gyakorlatok révén személyesen is átélheti az egyes jelenteket.

A CinemaEnglish® a Hungarolingua önálló, élménypedagógiára épülő nyelvoktatási programja, módszertanában az élményszerűen megélt tapasztalatra épít. Anyanyelvi tanáraink közreműködésével olyan filmeket választottunk ki és dolgoztunk fel, melyek tartalmas dialógusai jól tükrözik az élő nyelvet és ugyanakkor sok olyan életszerű szituációt tartalmaznak, melyekben jól érzékelhetőek a kulturális különbségek. Programunkban a tankönyv maga a film és a forgatókönyv alapján általunk szerkesztett, magyar nyelvű magyarázatokkal ellátott kiadvány, amely segítségével rejtett nyelvi és kulturális ismeretekkel gazdagodhat.

Ezeken a nyelvi önbizalom erősítő tanfolyamokon megtanulhatja, hogy mit illik, és mit nem illik mondani bizonyos helyzetekben, hogyan viselkedjen anyanyelvi környezetben, szakmai zsargonosabban: milyen rejtett nyelvi és viselkedési kódok irányítják az angol vagy amerikai kultúrában felnőtt beszélgetőpartnereinket.

A filmekben, a tankönyvek stílusától eltérően kozmetikázatlan élőbeszéddel találkozunk, és a szituációk valóságos élethelyzeteket tükröznek. Éppen ez okozza a megértési nehézségeket, viszont cserébe nem lesz olyan érzésünk, hogy olyat tanulunk, amit az életben nem tudunk majd használni.

Az almenüpontokra kattintva megismerkedhet tanfolyamaink filozófiájával és jelentkezhet is az aktuális tanfolyamokra.

Elérhetőségeink

Hungarolingua Nyelviskola
1084. Budapest, Déri Miksa utca 6.
Tel.: 1 788-8041, 20 243-51-70
E-mail: